15 ЛЮТОГО – ВОСЬМИЙ ЕТАП ВІДБОРУ ЗА ПРОГРАМОЮ «ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ»

До уваги громадян з числа внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих як кандидати для отримання кредиту в рамках програми «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Відповідно до умов затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 р. №451 Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданого Урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW),

15 лютого 2022 року о 14:00 Держмолодьжитло проведе відбір отримувачів пільгового кредиту з числа зареєстрованих кандидатів.  Буде визначено ще 150 отримувачів кредиту.

Відбір буде здійснено методом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (сервіс RandomPicker.com), запропонованого Імплементаційним консультантом (IPC GmbH), погодженого KfW і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

Трансляція відбору в режимі реального часу – на YouTube-каналі Держмолодьжитла за посиланням: https://youtu.be/ieSH6tIzu6o

Контроль за неупередженістю процедури відбору безпосередньо здійснюватимуть представники Мінреінтеграції, Імплементаційного консультанта і Держмолодьжитла.

Перелік переможців відбору буде оперативно опубліковано на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла і сайтах його регіональних управлінь.

Не пізніше наступного робочого дня після відбору регіональні управління Держмолодьжитла повідомлять громадян, які отримають право на кредитування, про необхідність подання визначених Порядком документів.

Щиро бажаємо удачі кожному кандидату!

Звертаємо увагу!

Формування реєстру припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір отримувачів кредиту із числа зареєстрованих кандидатів. Прийом заяв для включення до реєстру буде поновлено із наступного дня після проведення відбору – тобто з 16.02.2022.