ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ, ТА ПРЕТЕНДУЮТЬ НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА (ПРИДБАННЯ) ДОСТУПНОГО ЖИТЛА У 2019 РОЦІ !

Шановні кандидати, інформуємо Вас, що відповідно до розподілу бюджетних коштів, передбачених для надання державної підтримки за КПКВК 2751190 «Надання державної для будівництва (придбання) доступного житла», між адміністративно-територіальними одиницями на 2019 рік Іпотечному центру передбачені кошти в обсязі   45 056 000 грн.

28 ТА 29 ЛИСТОПАДА 2019 року директор Іпотечного центру Держмолодьжитла МИКОЛА ВАЛЕРІЙОВИЧ МАРЧУК проведе відкриту групову консультацію громадян, для громадян які подали заяви та претендують на отримання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла у 2019 році, з метою обговорення умов отримання.

Консультація відбудеться об 11-00 в офісі Держмолодьжитла за адресою: Київ,  вул. Максима Кривоноса, 2а, 4-ий поверх, конференц-зала.

З метою ефективного використання бюджетних коштів наприкінці року, звертаємось із проханням стежити за новинами на сайті Іпотечного центру Держмолодьжитла, та уважно переглянути перелік документів для отримання державної підтримки. 

БУДЬ ЛАСКА, ПОВІДОМТЕ НАС, якщо Ви заздалегідь знаєте, що з якихось причин НЕ БУДЕТЕ брати участь та отримувати державну підтримку для будівництва (придбання) доступного житла в поточному році. При цьому за кандидатом залишається право на отримання державної підтримки у наступному бюджетному році, при умові відповідності кандидата вимогам Порядку надання державної підтримки та забезпечення громадян доступним житлом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2018 № 819 та наявності бюджетного фінансування, також за кандидатом зберігається попередній обліковий запис і строк перебування на обліку, який ведеться Іпотечним центром Держмолодьжитла.