Перелік об’єктів поповнився новим об’єктом

Правлінням Держмолодьжитла 22 червня поточного року погоджено включення житлового комплексу «The Lakes» ,  що розташований в Голосіївському районі по провулку Ясинуватському 11, буд. № 2, до переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) житла у яких можуть спрямовуватися кредитні ресурси Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

 

Замовниками будівництва виступає: ТОВ «ДБК-ПАРТНЕР», ТОВ «ДБК-МОНОЛІТ»    

 

         Вартість житла у даному об'єкті складає від 16 000 до 18 500 грн. м2, а термін введення в експлуатацію – ІV Квартал 2018 року.

 

Житловий квартал «The Lakes» складається з двох сучасних висотних будинків, один з яких побудований за монолітно-каркасною технологією, другий - індустріальний з повною внутрішньою обробкою. Будинки утеплені і оснащені вентильованим фасадом, завдяки чому в квартирах завжди буде тепло і комфортно. Європейські планування квартир включають в себе просторі кімнати, великі кухні і зручні холи, що особливо оцінять молоді сім'ї та сучасна молодь. Даний проект входить в сегмент "Комфорт" але при цьому є відмінним варіантом бюджетної нерухомості. Поруч знаходиться одна з найважливіших транспортних розв'язок столиці, що дозволяє вільно пересуватися в будь-якому напрямку, зокрема в аеропорт і на залізничний вокзал. Неподалік житлового комплексу «The Lakes» школи, дитячі садочки і ВНЗ. У радіусі кілометра Центральний автовокзал, продуктовий і речовий ринки, безліч супермаркетів, Центральна наукова бібліотека і найбільший торгово-розважальний комплекс з кінотеатром.

Також нагадуємо, що кредитування за рахунок коштів Держмолодьжитла передбачає:

1) Перший внесок -  10% вартості житла.

2) Відсоткова ставка - 14,1% річних.

3) Кредит надається в гривні строком – до 30 років.