Перелік об’єктів поповнився новим об’єктом

Правлінням Держмолодьжитла 22 серпня поточного року включено житловий комплекс «Оберіг-2» до переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у яких можуть спрямовуватися кошти Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», що будується за адресою: м. Київ, вул. Бориспільська, 30-А, 40, будинок № 1.

Оберіг 2

Замовником будівництва виступає: ТОВ «Реалбуд Інвест».

Вартість м2 житла у даному об'єкті складає 17 800 грн., термін введення об’єкта в експлуатацію – І Квартал 2019 року.

Житловий комплекс «Оберіг-2» ЖК комфорт-класу, що розташувався у Дарницькому районі міста Києва за адресою: вул. Бориспільська, 30А, 40. ЖК «Оберіг-2» втілює дві основні ідеї, закладені в його назві. Перша, це створення умов для комфортного життя, домашнього затишку і добробуту мешканців, вписане в навколишню інфраструктуру району з зеленими парками і тихими вулицями навколо, дитячими майданчиками та зручними пішохідними доріжками. Друга – захист, безпека і спокій, реалізовані за допомогою закритої території, цілодобового відеоспостереження та охорони, а також системи розумного будинку CLAP, здатної розпізнати проникнення в квартиру під час відсутності її жителів.

Поруч з житловим комплексом знаходяться парк Партизанської Слави, дитячі садочки, школи, магазини, банки та кафе. Неподалік від новобудови проходить трамвайна лінія, до найближчої зупинки йти близько двох хвилин. Поруч пролягають автобусні маршрути, що зв'язують мікрорайон з різними точками міста, зокрема зі станціями метро на околиці та в центрі Києва.

Також нагадуємо, що кредитування за рахунок коштів Держмолодьжитла передбачає:

1) Перший внесок -  10% вартості житла.

2) Відсоткова ставка - 14,1% річних.

3) Кредит надається в гривні терміном – до 30 років.