Перелік об’єктів поповнився новим об’єктом

243751424d5f4fdd39a8dd31ddda030c

Правлінням Держмолодьжитла 18 грудня поточного року включено ЖК «Паркова долина» до переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у яких можуть спрямовуватися кошти Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», що будується за адресою: м. Київ, вул. Кайсарова, 7/9, будинок № 1.

Замовником будівництва виступає: ТОВ «УКРБУД ДЕВЕЛОПМЕНТ».

Вартість м2 житла у даному об'єкті складає від  21 500 грн., термін введення об’єкта в експлуатацію – 30 листопада 2020 року.

Житловий комплекс «Паркова Долина» в Голосіївському районі столиці представляє собою п'ять багатосекційних будинків на вулиці Паїсія Кайсарова, 7/9 і займає територію 7.7 гектарів. Житловий комплекс зводиться з цегли з використанням сучасних і енергоефективних технологій будівництва. Проект передбачає побудову дитячого садка для майбутніх мешканців. Обладнані зони відпочинку та ігрові майданчики розташовані прямо на території комплексу.

Ще однією особливістю комплексу є зовнішні ліфти, які дозволять скоротити і без того коротку прогулянку до метро «Васильківська». 4 панорамних ліфта вантажопідйомністю в 1 тонну кожен зроблять дорогу швидкою і приємною.

Також нагадуємо, що кредитування за рахунок коштів Держмолодьжитла передбачає:

1) Перший внесок -  10% вартості житла.

2) Відсоткова ставка - 14,1% річних.

3) Кредит надається в гривні терміном – до 30 років.