Перелік об’єктів поповнився новими об’єктами

Правлінням Держмолодьжитла включено парковий квартал «Місто квітів» та Житловий комплекс «Кирилівський Гай» до переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у яких можуть спрямовуватися кошти Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», що будується за адресами: вул. Тираспольська, 43 (буд. № 7, № 7а та № 8) у Подільському районі м. Києва та вул. Багговутівська, 1-А у Шевченківському районі м. Києва.


 


obriyy



Парковий квартал «Місто квітів» вул. Тираспольська, 43 (буд. № 7, № 7а та № 8) 

 Замовник: ТОВ ІБК «Обрій».

 Вартість м2 житла у даному об'єкті складає 21 929 грн. термін введення об’єкта в експлуатацію – 4 Квартал 2019 року. 

Вишукане місце для тих, хто прагне для своєї сім’ї найкращого. Тут повсюди панує атмосфера природної гармонії і спокою, які дивним для столиці чином поєднуються з хорошою транспортною розв'язкою і пішохідною доступністю до станції метро «Сирець». Раціонально продуманий внутрішній простір кварталу робить його ідеальним для сімейного життя. На території в 11 га створюється комфортне середовище, де кожен член сім'ї - від дітей до дорослих, знайде для себе можливості для відпочинку та дозвілля.  

Місто Квітів кращий проект у номінації «Місто в місті», за версією Business Olimp Awards.

Kurilivskiy gay

 

Житловий комплекс «Кирилівський Гай» вул. Багговутівська, 1-А

Замовник: ТОВ «УКРБУД ДЕВЕЛОПМЕНТ».

Управитель: ТОВ «Фінансова компанія «ЖИТЛО-КАПІТАЛ»

Вартість м2 житла у даному об'єкті складає від 23 750 грн. до 26 650 грн. термін введення об’єкта в експлуатацію – 1 квартал 2020 року. 

ЖК «Кирилівський Гай» – унікальний проект розвитку цілого мінікварталу з власною інфраструктурою: дитячими майданчиками, зонами відпочинку, дитячим садком, підземним паркінгом, спортивно-оздоровчими зонами, торговими площами та об'єктами соціального призначення. 

Поруч з територією житлового комплексу розташована мальовнича лісопаркова зона для прогулянок і відпочинку, загальною площею 12 га, де планується прокладання веломаршруту. Тут завжди буде панувати спокійна атмосфера, а доглянута прибудинкова територія милуватиме око та сприятиме гарному настрою. 

Будівництво комплексу «Кирилівський Гай» складається з 4-х черг. Заплановано будівництво шести будинків комфорт класу.