СТВОРЕНО МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ДЛЯ ВПО

Перший заступник голови правління Держмолодьжитла Іван Парух узяв участь у «круглому столі» в інформаційній агенції «Укрінформ», де було представлено мобільний додаток «Твоє право».

3 05 2 05

Про функціонал додатку розповіли представники Громадської організації «Донбас СОС» Артем Фоменко і Наталія Юрлова. Зазначалося, що мобільний застосунок «Твоє право» - це електронний порадник, який акумулює відповіді на актуальні питання правового характеру, що виникають у осіб, які постраждали внаслідок воєнного конфлікту на Сході України.

Метою проекту, що реалізується за підтримки Програми ООН з відновлення і розвитку миру, є створення платформи для донесення до людей важливої інформації, зокрема, від органів влади про діяльність, спрямовану на надання послуг вимушено переміщеним особам. Додаток інформуватиме про онлайн-послуги, можливості їх використання громадянами, а також підвищення правової свідомості українців загалом. Застосунок має стати каналом комунікації з громадянами за допомогою сучасних технологій.

Зокрема, у додатку «Твоє право» буде представлена інформація про житлові програми, які реалізує Держмолодьжитло як сервіс для громадян, та про те, як зареєструватися для участі в них.

Мобільний додаток розпочне повноцінне функціонування після доопрацювання з урахуванням висловлених на «круглому столі» зауважень і побажань.