ВЛАСНЕ ЖИТЛО - БАГАТОДІТНІЙ РОДИНІ МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ У М.БІЛА ЦЕРКВА

 

        Найбільш приємні новини – ті, в яких ідеться про отримання власного житла, про новосілля, які святкують українці. Такі події дають наснагу ще більш інтенсивно працювати для наших громадян, які потребують вирішення житлового питання. Працюючи над збільшенням фінансування житлових програм, ми прагнемо, щоб кількість родин, до яких прийде свято, що року збільшувалось.

Отже, нам приємно повідомити, що у липні підписано договір на надання кредиту за місцевою програмою забезпечення жителів міста Біла Церква муніципальним житлом на 2013-2018 роки.

Мешканець Білої Церкви Володимир Андрієць - молодий науковець, має ступінь кандидата наук та звання доцента, крім того, багатодітний батько, отримав квартиру в рідному місті.

Кошти на придбання квартири надані в рамках реалізації Програми забезпечення жителів міста Біла Церква муніципальним житлом на 2013-2018 роки. Регіональна програма, зокрема, передбачає надання молоді пільгових довгострокових кредитів на 30 років для будівництва (реконструкції) і придбання власного житла.

Іпотечний центр Держмолодьжитла бажає новоселам мирного, щасливого й заможного життя у новій оселі!

And