ВИБІР ЖИТЛА РОЗШИРЮЄТЬСЯ

        Правлінням Держмолодьжитла включено Житловий комплекс SKY AVENUE до переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у яких можуть спрямовуватися кошти Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», що будується за адресою: м. Київ, Солом’янський район, вул. Народного Ополчення, 3.

skyavenue 009 blagoustrij

 

            Житловий комплекс «SKY AVENUE»

           Замовник: ТОВ «ЕРІДАН ЛЮКС».

           Управитель: ТОВ «Фінансова компанія «ЖИТЛО-КАПІТАЛ»

           Вартість м2 житла у даному об'єкті складає від 21 100 грн. до 24 500 грн. термін введення об’єкта в експлуатацію – серпень 2021 року.

 

Житловий комплекс «SKY AVENUE» – сучасний комплекс комфорт-класу, розташований в декількох хвилинах пішої ходи від Севастопольської площі по вулиці Народного Ополчення, 3. ЖК складається з шести будинків із вбудованими комерційними приміщеннями на перших поверхах.

Публічний простір у межах SKY AVENUE спроектований згідно з концепцією «двір без машин», завдяки чому перебування на прибудинковій території буде комфортним та безпечним. Основний акцент в оригінальному зовнішньому вигляді будинків зроблений на правильні геометричні форми і контрастне поєднання світлих і темних кольорів.

Будинки розташовані таким чином, аби створити затишні та зелені внутрішні двори з дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку. Проектом також передбачене будівництво власного дитячого садка, торгового центру, сучасного спорткомплексу з басейном. Окрім того, через увесь комплекс буде проходити широкий пішохідний променад з фонтаном у центрі, зеленими насадженнями та добре освітленими велосипедними доріжками.